Lindewijk Wolvega start verkoop nieuwe kavels aan het water

Foto:

Vandaag gaf wethouder Cor Trompetter het startsein voor de verkoop van veertien nieuwe aan het water gelegen bouwkavels aan het Heideblauwtje in de Lindewijk in Wolvega. ‘Op tot nu toe misschien wel de mooiste locatie in de Lindewijk’, aldus de wethouder.

De kavels, variërend van ongeveer 600 tot 900 vierkante meter, liggen aan het water en in de natuur van It Fryske Gea en Staatsbosbeheer. De belangstelling voor kavels op deze plek, een landtong in het water, was op voorhand al groot, zo vertelt Trompetter:  ‘Nogal wat belangstellenden hebben zich de afgelopen tijd gemeld met de vraag wanneer de verkoop los zou gaan’. De kavels worden per loting aangeboden.

1 juni Informatieavond

Op 1 juni zijn belangstellenden welkom op de informatieavond die in het gemeentehuis wordt gehouden. Tussen 19.00 en 20.00 uur geeft projectorganisatie Lindewijk tekst en uitleg over de kavels en de lotingsprocedure en kunnen vragen worden gesteld. Inschrijven voor de loting kan tot en met 30 juni. De verloting wordt gehouden op 6 juli.

24 juni Héérlijk Wonendag Lindewijk

Zaterdag 24 juni wordt aan het Heideblauwtje in Lindewijk de Héérlijk Wonendag gehouden. Met veel informatie over de bouwkavels en de loting. En ook over koopwoningen, nieuwe woningbouwprojecten en financiering. Het belooft een bijzondere dag te worden met niet alleen informatie over de woonmogelijkheden in de wijk maar ook met watersport. Speciaal voor jongeren organiseert Buurtsportwerk Weststellingwerf in de gewilde nieuwbouwwijk allerhande activiteiten.

Lindewijk gewilde woonplek

De Lindewijk ligt praktisch in de natuur van It Fryske Gea en Staatsbosbeheer. Wonen in de Lindewijk betekent wonen aan open water en verbinding met het merengebied van Friesland en Overijssel. Deze unieke ligging, de nabijheid van treinstation, Rijksweg A32 en het uitgebreide winkelcentrum trekt veel nieuwe bewoners in alle leeftijden.

Meer informatie is beschikbaar op www.lindewijk.nl