Wakker geschud door een Inspiration Workshop!

De Première/Inspiration Workshop op 10 januari van ‘Coach voor je leven’ was een groot succes! Er zijn 20 mensen als gevolg van deze avond zowel fysiek als mentaal in beweging gezet. Vanwege de positieve recensies en de mooie stappen die de bezoekers naar aanleiding van deze avond hebben gezet, gaan Maarten en Inge regelmatig Inspirations geven.

De volgende staat gepland op: Woensdag 7 februari van 20.00-21.30 uur in een sfeervolle ruimte bij Pieter Poot in de Blesse.

Zit je voor je gevoel vast? Wil je iets anders in je leven, maar weet je niet wat of hoe? Of ben je op zoek naar een originele invulling van een team- familie-vriendenuitje? Dan is deze avond iets voor jou/jullie. Door middel van informatieve verhalen, inspirerende filmpjes en laagdrempelige oefeningen krijg je veel nieuwe inzichten en ga je beseffen dat je NU leeft. Je wordt wakker geschud. Tegelijkertijd leer je Maarten en Inge kennen en krijg je een helder beeld van wat zij als lifecoaches voor jou of je team kunnen betekenen. Naast de Inspiration bieden zij nog meer diensten, waarin ‘leven’ en ‘beweging’ centraal staan. Een Ticket to Inspiration kost 25 euro. Dit is inclusief koffie/thee.

Aanmelden kan via [email protected].

Meer informatie? Neem een kijkje op www.coachvoorjeleven.nl of volg
ze op Facebook en Instagram!