Loop je Fit voor Rondje Lindewijk

Fit en vitaal worden? Inwoners van de gemeente Weststellingwerf kunnen vanaf woensdagavond 28 juni meedoen aan de veertienweekse cursus ‘Loop je fit!’ in Wolvega. Atletiekvereniging Start’78 en het Buurtsportwerk Weststellingwerf organiseren deze cursus.

Trainen voor Rondje Lindewijk

Hardlopen is een heel geschikte sport om fit te worden en fit te blijven en dat is het doel voor veel lopers. De cursus ‘Loop je fit!’ bereidt de deelnemers in veertien weken voor op het hardlopen van vier kilometer tijdens Rondje Lindewijk. Onder begeleiding van trainers van Start’78 wordt het hardlopen verantwoord opgebouwd.

Wilma van Galen en Wim van Oosten begeleiden de hardlopers met wekelijkse schema’s, deskundige hardlooptips en adviezen voor de eigen training. De cursus is laagdrempelig en geschikt voor mensen die beginnen met hardlopen. Enthousiaste lopers kunnen op zaterdag 30 september deelnemen aan de vier kilometer bij Rondje Lindewijk.

Meer informatie en aanmelden

De trainingen zijn op woensdag van 19.00-20.15 uur; de start is bij korfbalvereniging SIOS, Kruistraat 7 in Wolvega.

Deelname aan de cursus kost € 35,-. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en er is geen maximumleeftijd; door de geleidelijke  trainingsopbouw kan iedereen meedoen. Inschrijven kan tot 22 juni.

Neem voor meer informatie contact op met Buurtsportwerk Weststellingwerf via E: [email protected] of T: 06-30216149.

Aanmelden via atletiekvereniging Start’78 via E: [email protected].

Rondje Lindewijk

Dit recreatieve hardloopevenement is op zaterdag 30 september 2017 in de Lindewijk in Wolvega. Met een 500m Kabouterrun,1km Kidsrun, een 4km en 8km recreatieloop. Rondje Lindewijk wordt georganiseerd door projectorganisatie Lindewijk en atletiekvereniging Start’78 en ondersteund door Buurtsportwerk Weststellingwerf.

Neem voor meer informatie contact op met: Inge Rundervoort (coördinator Buurtsportwerk Weststellingwerf) via T: 06 – 30 21 61 49 of E: [email protected] (maandag, dinsdag, donderdag)