Big Five for Life Coaches!

WOLVEGA – Maarten en Inge Mol, de eigenaren van ‘Coach voor je leven’ zijn sinds september gecertificeerde Big Five for Life coaches. Zij zijn daarmee de eerste Lifecoaches in de gemeente die speciaal zijn opgeleid om mensen te begeleiden bij het ontdekken, en realiseren, van hun belangrijkste (levens)doelen met behulp van de Big Five for Life methode.

Deze methode is ontwikkeld door John P. Strelecky. Hij is de auteur van de bestsellers, The Why Café, Life Safari, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. In de Verenigde Staten is John P. Strelecky genoemd als één van de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.Hoe zou het zijn als je al je tijd en energie kunt wijden aan de vijf belangrijkste dingen die je in het leven wilt doen, zien, ervaren of bereiken? Vijf dingen zo krachtig dat als je die hebt gedaan, gezien of ervaren je kunt zeggen dat je leven een succes is geweest, een succes volgens jouw eigen definitie van succes. Deze vijf dingen noemen wij de Big Five for Life!

Waarom hebben Maarten en Inge deze opleiding gedaan? Zij hebben zelf de enorme positieve impact van het leren kennen van hun persoonlijke Big Five forLife mogen ervaren. Een ervaring die zij zoveel mogelijk mensen ook gunnen en daarin willen zij hen graag begeleiden. Zij richten zich met name op mensen die het gevoel hebben vast te zitten en/of last hebben van burn-out en angstklachten. Voor die laatste doelgroep hebben zij een speciaal ‘Leef-pakket’ samengesteld, waarbij de Discovery Workshop gecombineerd wordt met persoonlijke coaching onder begeleiding van Inge. Zij is ervarings(des)kundige op dit gebied. De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachgesprekken, wandelcoaching, HIIT- training en hulp bij het zoeken naar een passende bewegingsactiviteit. Daarnaast geven zij inspirerende presentaties en workshops waarin jij je Big Five for Life gaat ontdekken. Een unieke methode die al miljoenen mensen en organisaties over de gehele wereld heeft geholpen. Van jong tot oud, van kleine tot grote organisaties. ‘Coach voor je leven’: ‘Onze missie is mensen er toe bewegen hun leven te gaan leiden volgens hun eigen definitie van succes. Je leeft nu! Wij hopen zoveel mogelijk mensen te inspireren en enthousiast te maken over deze methode, omdat hij laagdrempelig is en succesvol op de lange termijn! Nieuwsgierig geworden?

Volg Coach voor je leven op Facebook, Instagram en Pinterest of kijk op: www.coachvoorjeleven.nl