Geef je op voor de cursus ‘Gezond zwanger’

Foto: ANP

Er komt van alles op je af als je ontdekt dat je zwanger bent. Vanaf dat moment wordt je leven voor altijd anders. En ook dat van je eventuele partner en familie. Reden om je goed voor te bereiden op de komst van je baby.

In Weststellingwerf kun je als zwangere vrouw deelnemen aan een unieke, informatieve en laagdrempelige voorlichtingscursus, als je in zorg bent bij een verloskundige, verloskundigenpraktijk of gynaecoloog. De cursus is gratis.

Programma van de cursus

Het doel van de cursus is dat je goed voorbereid bent op de bevalling en de periode daarna. Het programma wordt afgestemd op de wensen en vragen die leven bij de deelnemers. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: gezond zwanger, ontspannen, ontsluiten en babymassage. Eén van de bijeenkomsten is samen met je partner.

Negen bijeenkomsten

De voorlichting/cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van anderhalf uur, waarvan vijf tijdens je zwangerschap en vier na de bevalling. De eerste vijf data zijn vastgesteld. In onderling overleg worden, tijdens de eerste bijeenkomst, de andere bijeenkomsten nog gepland.

Startdata

In 2018 starten er nog 3 groepen. De startdata zijn: 8 mei 2018, 28 augustus 2018 en 13 november 2018.

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn in Wolvega (Markt 11) van 19.30-21.00 uur. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met je verloskundige of Isis Kraamzorg.