FC Wolvega overtuigend langs SV VHK

Wolvega – De spelers van FC Wolvega kwamen zaterdagmiddag overtuigend langs het uit Sint Jansklooster overgekomen SV VHK. Met doelpunten van onder andere Sjouke Oosterling, Dennis Schouwstra, David Deems en Leon Pereboom wist Wolvega uiteindelijk met 5-1 te winnen.

Nog in de eerste minuut was het raak, uit een corner wist Wolvega de 1-0 te scoren. Daarna ging het snel door met de doelpunten en konden de heren de rust in met een verdiende 4-0. Na de rust was het voor het spel van Wolvega niet veel anders. Wel wist ook VHK er één in te krijgen, met een eindstand van 5-1 ten gevolge.

Door de winst staat Wolvega nu na vier wedstrijden op een gedeelde derde plaats in de competitie. Deze plaats wordt gedeeld met VV Heeg en VHK. Wolvega speelt volgende week uit tegen het tweede staande Delfstrahuizen.