FC Wolvega zegeviert in Nagele

Nagele – De zaterdagploeg van FC Wolvega was goed opdreef vanmiddag tijdens de wedstrijd tegen V.V. Nagele. De Wolvegasters namen de drie punten mee naar Wolvega.

Al in de achtste minuut was het raak. Faro toonde aan de vrijetrappenspecialist te zijn en schoot al vroeg de 0-1. Door een eigen goal van de thuisploeg kon ook de 0-2 al snel worden genoteerd na nog geen kwartier spelen.

Na een klein half uur spelen was het tijd voor de 0-3. Met dank aan een voorzet van Micitis wist De Ruiter de bal perfect binnen te schieten. Kort daarop volgde een serieuze kans voor de thuisploeg, maar de bal eindigde op de lat. Nog voor de rust werd ook de 0-4 gemaakt door Pereboom, mede dankzij een strakke actie van Gino Tromp.

Slordige 2e helft

Na de rust volgde een slordig begin waardoor er serieuze kansen ontstonden voor Nagele. Mede door goede reddingen van doelman Dani Grevelink kon erger worden voorkomen. Na 90 minuten spelen klonk er dan ook het eind signaal. Met 0-4 als eindstand waren de drie punten uiteindelijk voor de gasten.