SIOS pakt twee punten

Wolvega – Voor de selectie van SIOS was het vandaag er op of er onder. SIOS staat 6e in de competitie en tegenstander Club Brothers staat stijf onder aan. Wat op papier kon lukte ook in de praktijk. SIOS pakte twee belangrijke punten bij een eindstand van 25-23.

SIOS nam bij aanvang gelijk de leiding in handen en liep uit naar een mooie voorsprong van 12-6. Club Brothers zette even gas bij en de teams gingen bij een stand van 15-11 richting de kleedkamers.Na de pauze bleef SIOS de eerste helft op voorsprong maar Club Brothers kroop langzaam langszij bij een stand van 22-22. In de laatste minuut was de stand 24-23. Maar een koel benutte strafworp door Stefan ten Hoeve maakte het feestje af voor SIOS. Eindstand was 25-23. Het degradatie monster is even buiten de deur gezet.