SCO vs. Avanti

Foto: kv sco

De gasten die morgen de Hoolttuun bezoeken hebben in de zaal hun naam al eer aan gedaan. Maar ook op het veld willen ze Vooruit. Het logo van Avanti staat komend seizoen prominent op de site van de korfballeague. Op het veld willen de Pijnackers een gooi doen naar de ereklasse. Een serieuze tegenstander om rekening mee te houden.

SCO is op papier sterker geworden. De talentvolle spelers Julian Frieswijk en Iris Hulzebosch zijn overgekomen van DOS’46 en topschutter Menno de Vries gaat nu zijn kunsten vertonen in de hoofdklasse. Maar de AegleAcht is nog niet op volle sterkte. Kim van Dalen en Melvin Frieswijk zitten nog in de lappenmand en onderling moeten de spelers nog op elkaar ingespeeld raken. Vorige week versloegen de Stellingwervers de eeuwige rivaal Wageningen na een serie van 4 gelijke spelen. Dat geeft de burger in ieder geval moed.

De weergoden lijken niet mee te werken. Toch wordt op uw komst gerekend. SCO kan de steun van de eigen achterban goed gebruiken. Het kan een mooi duel worden tussen 2 talentvolle, kwalitatief sterke ploegen die de eigen ambities waar willen maken.

Tot morgenmiddag in Oldeholtpade waar in de voorwedstrijd SCO2 onder leiding van Wolter Achttien het op gaat nemen tegen KVS/Maritiem2