SIOS weet thuis de punten niet te pakken.

Op eerste paasdag begon de selectie van kv SIOS met een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van lid van verdienste Marinus Stuiver.
SIOS begon goed aan de wedstrijd en wist twee doelpunten los te komen. De tegenstander van vandaag, Olympia, gaat door tot de laatste minuut en wist in het spoor van SIOS te blijven en wist zelfs met een voorsprong de pauze in te gaan. 10-11.
Nu moest SIOS in de achtervolging maar wist de korf niet goed te vinden de tweede helft. In de laatste seconden van de wedstrijd, bij de stand van 15-16, kreeg SIOS de kans op de gelijkmaker doormiddel van een vrijebal. Deze werd niet verzilverd en floot de scheidsrechter direct voor het eindsignaal.
SIOS 2 pakte belangerijke punten door directe concurrent OWK te verslaan met 18-15 en staat daarmee alleen op de bovenste plek.

bron: kv SIOS