Spektakel in de blessuretijd in de wedstrijd Wolvega Tollebeek

Wolvega – Ondanks een eerste helft met weinig bijzonderheden wisten zowel Wolvega als de gasten uit Tollebeek er een dolle boel van te maken op sportpark Molenwiek.

Na een eerste helft waarin zowel Tollebeek als Wolvega voor weinig spektakel zorgden. Regende het in de tweede helft doelpunten vanuit beide kanten. Enkele ogenblikken na het begin van de tweede helft wisten de gasten uit Tollebeek in de 48e minuut op een 0-1 voorsprong te komen. Pas in de 70e minuut wist Bakker wat terug te doen voor de thuisploeg en de stand terug te brengen naar een inmiddels 1-2.

Diep in de blessuretijd wist Faro hier een 2-2 van te maken, na een vrije trap. Nog geen minuut later schoot ook Tollebeek nog een bal in de netten, met een 2-3 eindstand ten gevolge. Even leek het hier ook mee te gaan eindigen, tot er in de laatst mogelijke kans nog de gelijkmaker werd gescoord vanuit Wolvega haar kant.